D&O Mobility Group gaat Chery-merken verdelen

OMODA en JAECOO, de twee automerken die Chery vanaf begin volgend jaar zal verkopen in België, zullen ook verdeeld worden via het netwerk van D&O Mobility Group. De autogroep heeft vijftig jaar familiegeschiedenis, is verdeeld over 15 vestigingen en stelt 270 medewerkers tewerk.

Door de lokale aanwezigheid van D&O kunnen klanten rekenen op toegankelijke testritten, snelle leveringen en een uitgebreide naverkoopservice van de Chery-merken, met een klantgerichtheid en service waarop D&O Mobility terecht trots is”, stelt Taylor Zhang, Country Director België bij Chery. 

D&O Mobility Group voegt zich nu bij de selecte groep van Belgische verdelers, waaronder Pagnotta in Limburg, L’Universelle in Luik en Garage Serneels uit Heist-op-den-Berg, die reeds getekend hebben om de merken OMODA en JAECOO te verdelen”, geeft Taylor Zhang aan. “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze lokale aanwezigheid verder versterken en nog meer klanten kennis laten maken met onze innovatieve voertuigen.”

Christian Stas de Richelle, CEO van D&O Mobility Group, benadrukt het belang van de samenwerking: “Wij verheugen ons op onze samenwerking met de groep Chery, één van de grootste autoconcerns uit China. Dankzij hun meer dan 20 jaar ervaring in export over de hele wereld, begrijpen zij de economische en culturele verschillen heel goed. Dit vormt een essentiële basis voor een duurzame, verrijkende en succesvolle samenwerking. Met zeer hoogwaardige producten, zijn zij echt complementair naast de traditionele Europese of Aziatische merken. Op deze manier bieden wij aan onze klanten nog meer keuze om de juiste oplossing te vinden voor hun mobiliteit.”

#Auto #Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine