Kom naar de FLEET EV Experience Days en win een McLaren!

Wie een ticket voor de FLEET EV Experience Days (18, 19 en 20 oktober) koopt, maakt kans op een wel heel speciale prijs: een McLaren P1. Al is ons exemplaar niet opgebouwd uit carbon, maar uit Lego!

Je hebt de video waarschijnlijk wel gezien: de Britse Formule 1 piloot Lando Norris (foto onder) reed enkele weken geleden op het circuit van Silverstone in een McLaren P1, volledig opgebouwd uit Lego. Aan de bouw van zijn 1.220 kg zware wagen gingen 8.344 uur aan ontwikkeling en bouw vooraf. Een knappe stunt van het bedrijf achter de gekende bouwblokjes, want Lego heeft sinds kort ook een schaalmodel van de McLaren P1 in zijn gamma. Lando’s exemplaar van de plug-in hybride hypercar was opgebouwd uit maar liefst 342.817 LEGO Technic stenen en een elektrische motor, de schaalversie 1/8 die je bij ons kan winnen telt 3.893 steentjes.

© Jeff Moore

Maar wat moet je doen om deze McLaren P1 van Lego (adviesprijs: € 449.99) te winnen? Simpel: aanwezig zijn tijdens onze FLEET EV Experience Days die plaatsvinden op Circuit Zolder (18, 19 en 20 oktober). Iedereen die een ticketje koopt, komt in aanmerking om deze McLaren te winnen. Maar laat ons eerlijk zijn: je bent sowieso een winnaar, want tijdens onze EV Experience Days kan je verschillende wagens testen op en rond het Circuit van Zolder, heel wat nieuwe vervoersmiddelen uitproberen en bijleren tijdens de Key Notes van onze experts.

Het volledige programma en tickets vind je via deze link.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine