Ontdek de toekomst van de nieuwe mobiliteit tijdens de FLEET EV Experience Days

Niet alleen autorijders komen aan hun trekken tijdens de FLEET EV Experience Days. Fleet Managers zijn vandaag de dag meer “Mobility Managers”. Naast (of in plaats van) de auto ook een fiets, scooter of bromfiets gebruiken of naar het werk gaan via deelvervoer: het is vandaag dagelijkse kost voor heel wat pendelaars.

En dus ook tijdens onze EV Experience Days. Het aantal personen dat het mobiliteitsbudget zijn bedrijfswagen inruilt voor een nieuwe mobiliteitsvorm, groeit immers elk jaar. Bovendien zien veel specialisten het als de manier om de mobiliteitsknoop te ontwarren.

We reserveren dan ook een groot gedeelte van de paddock van Circuit Zolder voor deze nieuwe mobiliteitsvormen in onze “New Mobility Area”. Verschillende exposanten stellen er hun nieuwste snufjes voor, maar je kan uiteraard ook de nodige testkilometers afleggen met e-steps, e-bikes, longtail bikes, cargo bikes of micro cars. Ideaal voor wie twijfelt tussen verschillende producten, mee wil zijn met de nieuwste trends en/of zijn netwerk en kennis in deze sector wil uitbreiden!

Ontdek de volledige lijst met exposanten via deze link.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine