Volkswagen lanceert testrit waar je geld mee verdient

Volkswagen Belgium en het beleggingsplatform Compounding Quality hebben de handen ineen geslagen voor een unieke samenwerking. Door de nieuwe volledig elektrische Volkswagen ID.7 Tourer te testen, kunnen klanten niet alleen kennismaken met de nieuwste technologie op het gebied van elektrische mobiliteit, maar ook financieel advies ontvangen

Dit advies gaat meer bepaald over ETF-beleggingen. Deze samenwerking brengt het beste van twee werelden samen: technologische innovatie en beleggingsadvies van topniveau.

Exclusieve voordelen bij testritten en aankoop

Pieter Slegers, oprichter van Compounding Quality en een van de meest vooraanstaande beleggingsexperts in België, fungeert als ambassadeur voor Volkswagen. Slegers, die meer dan 600.000 volgers heeft waaronder bekende namen zoals Jeff Bezos en Bill Ackman, zal een jaar lang een ID.7 Tourer rijden.Tijdens deze periode worden de 2.000 eerste personen die een testrit met de ID.7 reserveren en uitvoeren uitgenodigd voor een webinar over ETF-beleggingen, exclusief samengesteld voor Volkswagen-klanten. Bovendien krijgen ze ook een boek van Pieter Slegers.

In het webinar deelt Slegers strategische inzichten in ETF’s (Exchange Traded Funds) en hoe men succesvol in deze gespreide, kostenefficiënte beleggingsvorm kan investeren. Dit biedt klanten niet alleen de kans om kennis op te doen, maar ook de mogelijkheid om hun investering in de ID.7 Tourer mogelijk terug te verdienen. Daarnaast ontvangen alle deelnemers aan de testrit een exemplaar van Slegers’ boek The Art of Quality Investing.

Voor klanten die uiteindelijk overgaan tot de aankoop van de ID.7 Tourer, wacht een extra voordeel: zes maanden gratis toegang tot het Compounding Quality-platform. Dit biedt investeringsadvies en tools om een eigen beleggingsportfolio op te volgen.

Een holistische benadering van innovatie

“Met de ID.7 Tourer bieden we niet alleen een technologische topwagen, maar combineren we dit met de mogelijkheid voor onze klanten om financieel voordeel te behalen,” zegt Gert Van Leeuw, algemeen directeur van Volkswagen Belgium. “We bieden hen een holistische ervaring die niet alleen rijplezier en duurzaamheid garandeert, maar ook financieel inzicht.”

De nieuwe Volkswagen ID.7 Tourer: Ruimte, efficiëntie en comfort

De ID.7 Tourer belooft een toonaangevende combinatie van ruimte, comfort en efficiëntie. Met een royale binnenruimte biedt de wagen plaats aan vijf personen en 605 liter bagageruimte, wat kan worden uitgebreid tot 1.714 liter met de achterstoelen neergeklapt.

De auto is uitgerust met een 86 kWh-batterij, goed voor een rijbereik van maar liefst 688 km. Dankzij een snellaadcapaciteit van 200 kW kan de batterij in minder dan 30 minuten worden opgeladen van 10% naar 80%. Innovatieve comfortfuncties zoals automatisch gestuurde ventilatieroosters, ergoActive-stoelen met drukpuntmassage, en een intelligente klimaatregeling dragen bij aan een premium rijervaring. Deze innovatieve functies maken de ID.7 Tourer niet alleen een auto voor vandaag, maar ook voor de toekomst van mobiliteit.

Een testrit reserveren gaat via deze link.


FLEET Connect biedt bedrijven toegang tot het netwerk van FLEET.be.
Om hun projecten en oplossingen te delen met de FLEET community.
Dit stuk is een samenwerking tussen FLEET Content Studio van Effective Media en Volkswagen Belgium.

#Advertorial

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine