Vlaamse Overheid kiest OPENLANE Belgium als opdrachtnemer voor de verkoop van hun voertuigen

OPENLANE Belgium is de nieuwe opdrachtnemer die voertuigen voor de Vlaamse Overheid mag veilen. Na een grondige plaatsingsprocedure kwam de online automarktplaats als beste uit de bus. OPENLANE Belgium zal diverse voertuigen, waaronder personenwagens en bestelwagens, via hun veilingplatform verkopen.

“Tijdens de plaatsingsprocedure werden verschillende aspecten beoordeeld. OPENLANE Belgium behaalde hierop een indrukwekkende score. Dit maakt OPENLANE tot de ideale partner voor deze opdracht”, zegt Bert Eggermont, Teamhoofd communicatie en woordvoerder bij de Vlaamse Overheid.

In het kader van de plaatsingsprocedure was het van belang een totaalpakket aan te bieden waarbij de Vlaamse Overheid volledig wordt ontzorgd. OPENLANE kan die volledige ontzorging garanderen door hun jarenlange uitmuntende dienstverlening en cross-border expertise.

“Dit partnerschap zorgt ervoor dat een groot aantal voertuigen, waaronder auto’s en bestelwagens, elk jaar efficiënt worden geveild, wat zorgt voor een gestroomlijnd en transparant verkoopproces. We waarderen de professionaliteit die OPENLANE Belgium op tafel legt, en ligt in lijn met onze toewijding aan verantwoord en efficiënt vermogensbeheer”, vervolgt Bert Eggermont.

Grainne van Berkum, President van OPENLANE Europe, benadrukt: “Met deze samenwerking onderlijnt de Vlaamse Overheid haar belang voor transparantie en professionaliteit inzake beheer en verkoop van voertuigen. Wij zijn dan ook trots om deze verantwoordelijkheid op ons te nemen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine