FLEET EV Experience Days: verrijk jezelf met informatie via deze sprekers!

De FLEET EV Experience Days op Circuit Zolder staan niet alleen voor autorijden, we proberen ook zoveel mogelijk informatie te delen over elektrisch rijden. Wie daarin geïnteresseerd is, is welkom op vrijdag 18 oktober.

Dan betreden immers 6 sprekers tussen 14u30 en 16u30 het podium tijdens een academische zitting. Beginnen doet Wannes Vermost van KBC Autolease. Hij staat via deze leasemaatschappij al jaren in de elektrische realiteit en neemt geen blad voor de mond in zijn key note getiteld “EV’s: de droom, de nachtmerrie, de realiteit”.

Nadien komt Koen Maes van Belcar aan de beurt. Hij kijkt verder dan de auto – tijdens de FLEET EV Experience kan je immers ook verschillende soorten micromobiliteit uitproberen – en neemt het mobiliteitsvraagstuk onder de loep onder de titel “Flexibele mobiliteitsoplossingen voor iedereen”, gevolgd door een keynote van EV Belgium voorzitter Bart Massin (“Tax rules and cost reduction for home charging”).

Hij wordt afgelost door Stijn Dehaes van Educam die een zeer actueel thema onder de loep neemt: de state of health van EV-batterijen. Degraderen batterijen snel of niet? Is een certificaat noodzakelijk? Wat zijn de gevolgen voor de tweedehandsmarkt? Leer het in deze key note!

Ivar Camps van Alliance Automotive is de voorlaatste spreker. Hij kijkt naar de “Toekomst met Nexdrive”, een servicenetwerk voor de nieuwste generatie voertuigen. Want EV’s vragen om een heel andere kennis dan klassieke verbrandingsmotoren.

Als laatste komt Jochen De Smet van EV Belgium op het podium. Als mede-auteur van het boek “Iedereen Elektrisch” neemt hij de laatste hordes richting een volledig elektrisch wagenpark weg.

Wil je meer informatie over de EV Experience Days? Sta jij te popelen om je nieuwe bedrijfswagen testen op circuit? Klik dan zeker op deze link voor meer info en tickets!

#Auto #Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine