My Way roert zich in de wereld van de tweedehandsleasing

In de zomer van dit jaar lanceerde My Way voor zijn professionele klanten een uiterst complete operationele leasing voor tweedehands- en directievoertuigen: My Way Lease. Daarvoor ging My Way in zee met D’Ieteren Lease dat een ultieme alles-in-één-formule ontwikkelde, op maat van de professionele klanten. Deze eenvoudige, snelle en allesomvattende oplossing vereenvoudigt de klantenbeleving van onafhankelijken en ondernemingen. Ieder voertuig, dat met zorg is uitgekozen en tot nieuwstaat werd geherconditioneerd, voldoet aan de hoogste eisen die professionals stellen. Dankzij dit partnership kan My Way een ongeziene gemoedsrust garanderen zodat de professionele klanten zich in alle gemoedrust kunnen focussen op hun eigen activiteiten.

Met My Way Lease verbinden we ons ertoe om onze klanten een service van het hoogste allooi te bieden, zodat hun persoonlijke mobiliteit, maar ook die van hun teams geen bron meer is van zorgen of bekommernissen. Ons team begeleidt onze klanten vanaf de keuze van het voertuig tot aan het einde van het contract, erop toezien dat iedere beslissing die genomen wordt, volledig transparant is en perfect beantwoordt aan hun reële noden. Met deze all-in-one-formule wil My Way een antwoord bieden op de groeiende behoeften op de professionele markt.

Hoe werkt My Way Lease?

Het is een exclusieve online dient voor professionals, inclusief de expertise waar wij bekend om staan. Vincent Hallez, Marketing Project Manager bij My Way legt uit: “In een paar eenvoudige stappen kiest de klant zijn ideale voertuig uit een breed aanbod. De klant ontvangt meteen een offerte die hij makkelijk digitaal kan goedkeuren. Nauwelijks 3 weken na de ondertekening van het contract ontvangt de klant het voertuig op een adres naar keuze.” Makkelijk wordt het niet.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine