Partnership Lucien-KAA Gent : vestiaire voor de fietsende supporters

Lucien en KAA Gent kondigen een innovatief partnership aan dat duurzame mobiliteit ondersteunt, in het voetbal en daarbuiten. Binnen dit partnership levert Lucien elektrische fietsen van Riese & Müller aan KAA Gent. Daarnaast is er een innovatieve service voor de fans: de Lucien fietsersvestiaire.

Dankzij een strategische samenwerking kan KAA Gent gebruik maken van state-of-the-art elektrische fietsen. Daarmee worden de verplaatsingen tussen de verschillende clublocaties niet alleen sneller afgelegd, maar ook milieuvriendelijker.

Voorts levert de samenwerking een innovatieve service op voor de fans: de Lucien fietsersvestiaire. Uniek in zijn soort, biedt deze vestiaire de fans van KAA Gent de mogelijkheid om hun fietshelmen en fluorescerende regenjassen veilig op te bergen. Supporters kunnen zo zonder zorgen genieten van de wedstrijd.

Karl Lechat, Managing Director van Lucien, spreekt over het nieuwe initiatief: ​​“Dit is meer dan een partnership. Het is een revolutie in de manier waarop we sport en mobiliteit benaderen. We zijn ontzettend trots dat we de fantastische fans en het toegewijde team van KAA Gent kunnen voorzien van een veilige, comfortabele manier om naar het stadion te reizen. Onze missie bij Lucien is altijd geweest om fietsen zo aangenaam en toegankelijk mogelijk te maken, en deze samenwerking versterkt die visie.”

Enthousiaste fans

Tyas Kastelijn, Commercieel Manager bij KAA Gent, deelt het enthousiasme: “De reactie van onze fans op deze nieuwe service is fenomenaal! De Lucien fietsersvestiaire verhoogt niet alleen de veiligheid, maar verrijkt ook de algehele wedstrijddagervaring. We zijn blij dat we met Lucien samenwerken aan deze vooruitstrevende projecten. Dit is een win-win voor iedereen: een echte gamechanger in de manier waarop onze supporters de wedstrijddagen beleven.”

Met een toenemend aantal fans dat per fiets naar wedstrijden komt – tot maar liefst 5.000 fietsende supporters tijdens topwedstrijden – erkennen Lucien en KAA Gent de noodzaak van duurzame, praktische oplossingen die de fanervaring verbeteren en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk van de club verkleinen.

Lucien en KAA Gent zijn verheugd om deze vooruitgang in duurzame mobiliteit en fanbetrokkenheid te vieren en nodigen alle supporters uit om de nieuwe services te ervaren. Samen trappen ze een nieuw tijdperk van mobiliteit en sportbeleving af!

#Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine